Arch Linux

Please read this before reporting a bug:
https://wiki.archlinux.org/index.php/Reporting_Bug_Guidelines

Do NOT report bugs when a package is just outdated, or it is in Unsupported. Use the 'flag out of date' link on the package page, or the Mailing List.

REPEAT: Do NOT report bugs for outdated packages!
Tasklist

FS#46659 - [nvidia-304xx] Abiword exhibiting flickering of screen

Attached to Project: Arch Linux
Opened by Clayton Hardiman (cjazz) - Sunday, 11 October 2015, 13:31 GMT
Last edited by Jan de Groot (JGC) - Wednesday, 04 May 2016, 13:09 GMT
Task Type Bug Report
Category Packages: Extra
Status Closed
Assigned To Felix Yan (felixonmars)
Architecture All
Severity Medium
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 2
Private No

Details

Description: The screen flickers when Abiword is opened. The flicker extends down the left border of the document and across the top 20 percent or so of the screen, rendering it almost useless for serious use. It doesn't seem to matter whether the document is existing or new -- although text in the document doesn't appear to be affected until the screen is almost full. I have no idea when this started. I had used the current version (3.0.1-2) earlier without incident. However, recently I had switched to a different word processor. I reinstalled Abiword late Oct. 10, which is when I noticed the flickering. I have an Nvidia GeForce 6150SE graphics card, and I'm using the nvidia-304xx legacy driver.


Additional info:
* package version(s)
I'm using the x86_64 version of Abiword 3.0.1-2.
* config and/or log files etc.
Here is my Xorg.0.log:


[ 18.236]
X.Org X Server 1.17.2
Release Date: 2015-06-16
[ 18.236] X Protocol Version 11, Revision 0
[ 18.236] Build Operating System: Linux 4.0.4-2-ARCH x86_64
[ 18.236] Current Operating System: Linux clay-desktop 4.2.2-1-ARCH #1 SMP PREEMPT Tue Sep 29 22:21:33 CEST 2015 x86_64
[ 18.236] Kernel command line: BOOT_IMAGE=../vmlinuz-linux root=/dev/sda1 rw vga=773 initrd=../initramfs-linux.img
[ 18.237] Build Date: 17 July 2015 05:38:19PM
[ 18.237]
[ 18.237] Current version of pixman: 0.32.8
[ 18.237] Before reporting problems, check http://wiki.x.org
to make sure that you have the latest version.
[ 18.237] Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
[ 18.237] (==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Sun Oct 11 03:55:00 2015
[ 18.254] (==) Using system config directory "/usr/share/X11/xorg.conf.d"
[ 18.275] (==) No Layout section. Using the first Screen section.
[ 18.275] (==) No screen section available. Using defaults.
[ 18.275] (**) |-->Screen "Default Screen Section" (0)
[ 18.275] (**) | |-->Monitor "<default monitor>"
[ 18.276] (==) No monitor specified for screen "Default Screen Section".
Using a default monitor configuration.
[ 18.276] (==) Automatically adding devices
[ 18.276] (==) Automatically enabling devices
[ 18.276] (==) Automatically adding GPU devices
[ 18.306] (WW) `fonts.dir' not found (or not valid) in "/usr/share/fonts/100dpi/".
[ 18.306] Entry deleted from font path.
[ 18.306] (Run 'mkfontdir' on "/usr/share/fonts/100dpi/").
[ 18.306] (WW) `fonts.dir' not found (or not valid) in "/usr/share/fonts/75dpi/".
[ 18.306] Entry deleted from font path.
[ 18.306] (Run 'mkfontdir' on "/usr/share/fonts/75dpi/").
[ 18.306] (==) FontPath set to:
/usr/share/fonts/misc/,
/usr/share/fonts/TTF/,
/usr/share/fonts/OTF/,
/usr/share/fonts/Type1/
[ 18.306] (==) ModulePath set to "/usr/lib/xorg/modules"
[ 18.306] (II) The server relies on udev to provide the list of input devices.
If no devices become available, reconfigure udev or disable AutoAddDevices.
[ 18.306] (II) Loader magic: 0x817d60
[ 18.307] (II) Module ABI versions:
[ 18.307] X.Org ANSI C Emulation: 0.4
[ 18.307] X.Org Video Driver: 19.0
[ 18.307] X.Org XInput driver : 21.1
[ 18.307] X.Org Server Extension : 9.0
[ 18.314] (II) systemd-logind: took control of session /org/freedesktop/login1/session/c1
[ 18.315] (II) xfree86: Adding drm device (/dev/dri/card0)
[ 18.316] (II) systemd-logind: got fd for /dev/dri/card0 226:0 fd 8 paused 0
[ 18.317] (--) PCI:*(0:0:13:0) 10de:03d0:1025:0181 rev 162, Mem @ 0xde000000/16777216, 0xc0000000/268435456, 0xdd000000/16777216, BIOS @ 0x????????/131072
[ 18.317] (WW) Open ACPI failed (/var/run/acpid.socket) (No such file or directory)
[ 18.317] (II) LoadModule: "glx"
[ 18.371] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/extensions/libglx.so
[ 18.653] (II) Module glx: vendor="NVIDIA Corporation"
[ 18.653] compiled for 4.0.2, module version = 1.0.0
[ 18.653] Module class: X.Org Server Extension
[ 18.653] (II) NVIDIA GLX Module 304.128 Wed Aug 26 10:58:14 PDT 2015
[ 18.654] (II) Applying OutputClass "nvidia" to /dev/dri/card0
[ 18.654] loading driver: nvidia
[ 18.654] (==) Matched nvidia as autoconfigured driver 0
[ 18.654] (==) Matched nouveau as autoconfigured driver 1
[ 18.654] (==) Matched nv as autoconfigured driver 2
[ 18.654] (==) Matched nouveau as autoconfigured driver 3
[ 18.654] (==) Matched nv as autoconfigured driver 4
[ 18.654] (==) Matched modesetting as autoconfigured driver 5
[ 18.654] (==) Matched fbdev as autoconfigured driver 6
[ 18.654] (==) Matched vesa as autoconfigured driver 7
[ 18.654] (==) Assigned the driver to the xf86ConfigLayout
[ 18.654] (II) LoadModule: "nvidia"
[ 18.654] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/nvidia_drv.so
[ 18.693] (II) Module nvidia: vendor="NVIDIA Corporation"
[ 18.693] compiled for 4.0.2, module version = 1.0.0
[ 18.693] Module class: X.Org Video Driver
[ 18.697] (II) LoadModule: "nouveau"
[ 18.697] (WW) Warning, couldn't open module nouveau
[ 18.697] (II) UnloadModule: "nouveau"
[ 18.697] (II) Unloading nouveau
[ 18.697] (EE) Failed to load module "nouveau" (module does not exist, 0)
[ 18.697] (II) LoadModule: "nv"
[ 18.698] (WW) Warning, couldn't open module nv
[ 18.698] (II) UnloadModule: "nv"
[ 18.698] (II) Unloading nv
[ 18.698] (EE) Failed to load module "nv" (module does not exist, 0)
[ 18.698] (II) LoadModule: "modesetting"
[ 18.698] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers/modesetting_drv.so
[ 18.707] (II) Module modesetting: vendor="X.Org Foundation"
[ 18.707] compiled for 1.17.2, module version = 1.17.2
[ 18.707] Module class: X.Org Video Driver
[ 18.707] ABI class: X.Org Video Driver, version 19.0
[ 18.707] (II) LoadModule: "fbdev"
[ 18.707] (WW) Warning, couldn't open module fbdev
[ 18.707] (II) UnloadModule: "fbdev"
[ 18.707] (II) Unloading fbdev
[ 18.707] (EE) Failed to load module "fbdev" (module does not exist, 0)
[ 18.707] (II) LoadModule: "vesa"
[ 18.707] (WW) Warning, couldn't open module vesa
[ 18.707] (II) UnloadModule: "vesa"
[ 18.707] (II) Unloading vesa
[ 18.707] (EE) Failed to load module "vesa" (module does not exist, 0)
[ 18.707] (II) NVIDIA dlloader X Driver 304.128 Wed Aug 26 10:39:32 PDT 2015
[ 18.707] (II) NVIDIA Unified Driver for all Supported NVIDIA GPUs
[ 18.708] (II) modesetting: Driver for Modesetting Kernel Drivers: kms
[ 18.708] (++) using VT number 1

[ 18.708] (--) controlling tty is VT number 1, auto-enabling KeepTty
[ 18.709] (II) Loading sub module "fb"
[ 18.709] (II) LoadModule: "fb"
[ 18.709] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/libfb.so
[ 18.715] (II) Module fb: vendor="X.Org Foundation"
[ 18.715] compiled for 1.17.2, module version = 1.0.0
[ 18.715] ABI class: X.Org ANSI C Emulation, version 0.4
[ 18.715] (II) Loading sub module "wfb"
[ 18.715] (II) LoadModule: "wfb"
[ 18.715] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/libwfb.so
[ 18.724] (II) Module wfb: vendor="X.Org Foundation"
[ 18.724] compiled for 1.17.2, module version = 1.0.0
[ 18.724] ABI class: X.Org ANSI C Emulation, version 0.4
[ 18.724] (II) Loading sub module "ramdac"
[ 18.724] (II) LoadModule: "ramdac"
[ 18.724] (II) Module "ramdac" already built-in
[ 18.726] (WW) Falling back to old probe method for modesetting
[ 18.726] (II) NVIDIA(0): Creating default Display subsection in Screen section
"Default Screen Section" for depth/fbbpp 24/32
[ 18.726] (==) NVIDIA(0): Depth 24, (==) framebuffer bpp 32
[ 18.726] (==) NVIDIA(0): RGB weight 888
[ 18.726] (==) NVIDIA(0): Default visual is TrueColor
[ 18.726] (==) NVIDIA(0): Using gamma correction (1.0, 1.0, 1.0)
[ 18.727] (**) NVIDIA(0): Enabling 2D acceleration
[ 19.285] (II) NVIDIA(GPU-0): Display (AOC 2070W (CRT-0)) does not support NVIDIA 3D Vision
[ 19.285] (II) NVIDIA(GPU-0): stereo.
[ 19.286] (II) NVIDIA(0): NVIDIA GPU GeForce 6150SE nForce 430 (C61) at PCI:0:13:0
[ 19.286] (II) NVIDIA(0): (GPU-0)
[ 19.286] (--) NVIDIA(0): Memory: 524288 kBytes
[ 19.286] (--) NVIDIA(0): VideoBIOS: 05.61.32.28.03
[ 19.286] (--) NVIDIA(0): Interlaced video modes are supported on this GPU
[ 19.286] (--) NVIDIA(0): Valid display device(s) on GeForce 6150SE nForce 430 at PCI:0:13:0
[ 19.286] (--) NVIDIA(0): AOC 2070W (CRT-0) (connected)
[ 19.286] (--) NVIDIA(0): AOC 2070W (CRT-0): 350.0 MHz maximum pixel clock
[ 19.286] (**) NVIDIA(0): Using HorizSync/VertRefresh ranges from the EDID for display
[ 19.286] (**) NVIDIA(0): device AOC 2070W (CRT-0) (Using EDID frequencies has been
[ 19.286] (**) NVIDIA(0): enabled on all display devices.)
[ 19.287] (==) NVIDIA(0):
[ 19.287] (==) NVIDIA(0): No modes were requested; the default mode "nvidia-auto-select"
[ 19.287] (==) NVIDIA(0): will be used as the requested mode.
[ 19.287] (==) NVIDIA(0):
[ 19.287] (II) NVIDIA(0): Validated MetaModes:
[ 19.287] (II) NVIDIA(0): "CRT-0:nvidia-auto-select"
[ 19.287] (II) NVIDIA(0): Virtual screen size determined to be 1600 x 900
[ 19.287] (--) NVIDIA(0): DPI set to (94, 95); computed from "UseEdidDpi" X config
[ 19.287] (--) NVIDIA(0): option
[ 19.287] (II) UnloadModule: "modesetting"
[ 19.287] (II) Unloading modesetting
[ 19.288] (--) Depth 24 pixmap format is 32 bpp
[ 19.292] (II) NVIDIA(0): ACPI: failed to connect to the ACPI event daemon; the daemon
[ 19.292] (II) NVIDIA(0): may not be running or the "AcpidSocketPath" X
[ 19.292] (II) NVIDIA(0): configuration option may not be set correctly. When the
[ 19.292] (II) NVIDIA(0): ACPI event daemon is available, the NVIDIA X driver will
[ 19.292] (II) NVIDIA(0): try to use it to receive ACPI event notifications. For
[ 19.292] (II) NVIDIA(0): details, please see the "ConnectToAcpid" and
[ 19.292] (II) NVIDIA(0): "AcpidSocketPath" X configuration options in Appendix B: X
[ 19.292] (II) NVIDIA(0): Config Options in the README.
[ 19.292] (II) NVIDIA(0): Setting mode "CRT-0:nvidia-auto-select"
[ 19.405] (==) NVIDIA(0): Disabling shared memory pixmaps
[ 19.405] (==) NVIDIA(0): Backing store enabled
[ 19.405] (==) NVIDIA(0): Silken mouse enabled
[ 19.406] (==) NVIDIA(0): DPMS enabled
[ 19.407] (II) Loading sub module "dri2"
[ 19.407] (II) LoadModule: "dri2"
[ 19.407] (II) Module "dri2" already built-in
[ 19.407] (II) NVIDIA(0): [DRI2] Setup complete
[ 19.407] (II) NVIDIA(0): [DRI2] VDPAU driver: nvidia
[ 19.407] (--) RandR disabled
[ 19.414] (II) Initializing extension GLX
[ 19.414] (II) Indirect GLX disabled.(II) config/udev: Adding input device Power Button (/dev/input/event3)
[ 19.726] (**) Power Button: Applying InputClass "evdev keyboard catchall"
[ 19.726] (II) LoadModule: "evdev"
[ 19.727] (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/input/evdev_drv.so
[ 19.751] (II) Module evdev: vendor="X.Org Foundation"
[ 19.751] compiled for 1.17.1, module version = 2.9.2
[ 19.751] Module class: X.Org XInput Driver
[ 19.751] ABI class: X.Org XInput driver, version 21.0
[ 19.753] (II) systemd-logind: got fd for /dev/input/event3 13:67 fd 28 paused 0
[ 19.753] (II) Using input driver 'evdev' for 'Power Button'
[ 19.753] (**) Power Button: always reports core events
[ 19.753] (**) evdev: Power Button: Device: "/dev/input/event3"
[ 19.753] (--) evdev: Power Button: Vendor 0 Product 0x1
[ 19.753] (--) evdev: Power Button: Found keys
[ 19.753] (II) evdev: Power Button: Configuring as keyboard
[ 19.753] (**) Option "config_info" "udev:/sys/devices/LNXSYSTM:00/LNXPWRBN:00/input/input4/event3"
[ 19.753] (II) XINPUT: Adding extended input device "Power Button" (type: KEYBOARD, id 6)
[ 19.754] (**) Option "xkb_rules" "evdev"
[ 19.754] (**) Option "xkb_model" "pc104"
[ 19.754] (**) Option "xkb_layout" "us"
[ 19.794] (II) config/udev: Adding input device Power Button (/dev/input/event2)
[ 19.795] (**) Power Button: Applying InputClass "evdev keyboard catchall"
[ 19.796] (II) systemd-logind: got fd for /dev/input/event2 13:66 fd 29 paused 0
[ 19.796] (II) Using input driver 'evdev' for 'Power Button'
[ 19.796] (**) Power Button: always reports core events
[ 19.796] (**) evdev: Power Button: Device: "/dev/input/event2"
[ 19.796] (--) evdev: Power Button: Vendor 0 Product 0x1
[ 19.796] (--) evdev: Power Button: Found keys
[ 19.796] (II) evdev: Power Button: Configuring as keyboard
[ 19.796] (**) Option "config_info" "udev:/sys/devices/LNXSYSTM:00/LNXSYBUS:00/PNP0C0C:00/input/input3/event2"
[ 19.796] (II) XINPUT: Adding extended input device "Power Button" (type: KEYBOARD, id 7)
[ 19.796] (**) Option "xkb_rules" "evdev"
[ 19.796] (**) Option "xkb_model" "pc104"
[ 19.796] (**) Option "xkb_layout" "us"
[ 19.799] (II) config/udev: Adding input device Logitech USB Optical Mouse (/dev/input/event1)
[ 19.799] (**) Logitech USB Optical Mouse: Applying InputClass "evdev pointer catchall"
[ 19.854] (II) systemd-logind: got fd for /dev/input/event1 13:65 fd 30 paused 0
[ 19.854] (II) Using input driver 'evdev' for 'Logitech USB Optical Mouse'
[ 19.854] (**) Logitech USB Optical Mouse: always reports core events
[ 19.854] (**) evdev: Logitech USB Optical Mouse: Device: "/dev/input/event1"
[ 19.854] (--) evdev: Logitech USB Optical Mouse: Vendor 0x46d Product 0xc05a
[ 19.854] (--) evdev: Logitech USB Optical Mouse: Found 3 mouse buttons
[ 19.854] (--) evdev: Logitech USB Optical Mouse: Found scroll wheel(s)
[ 19.854] (--) evdev: Logitech USB Optical Mouse: Found relative axes
[ 19.854] (--) evdev: Logitech USB Optical Mouse: Found x and y relative axes
[ 19.854] (II) evdev: Logitech USB Optical Mouse: Configuring as mouse
[ 19.854] (II) evdev: Logitech USB Optical Mouse: Adding scrollwheel support
[ 19.854] (**) evdev: Logitech USB Optical Mouse: YAxisMapping: buttons 4 and 5
[ 19.854] (**) evdev: Logitech USB Optical Mouse: EmulateWheelButton: 4, EmulateWheelInertia: 10, EmulateWheelTimeout: 200
[ 19.854] (**) Option "config_info" "udev:/sys/devices/pci0000:00/0000:00:02.0/usb2/2-2/2-2:1.0/0003:046D:C05A.0001/input/input2/event1"
[ 19.854] (II) XINPUT: Adding extended input device "Logitech USB Optical Mouse" (type: MOUSE, id 8)
[ 19.854] (II) evdev: Logitech USB Optical Mouse: initialized for relative axes.
[ 19.855] (**) Logitech USB Optical Mouse: (accel) keeping acceleration scheme 1
[ 19.855] (**) Logitech USB Optical Mouse: (accel) acceleration profile 0
[ 19.855] (**) Logitech USB Optical Mouse: (accel) acceleration factor: 2.000
[ 19.855] (**) Logitech USB Optical Mouse: (accel) acceleration threshold: 4
[ 19.857] (II) config/udev: Adding input device Logitech USB Optical Mouse (/dev/input/mouse0)
[ 19.857] (II) No input driver specified, ignoring this device.
[ 19.857] (II) This device may have been added with another device file.
[ 19.858] (II) config/udev: Adding input device HDA NVidia Line (/dev/input/event8)
[ 19.858] (II) No input driver specified, ignoring this device.
[ 19.858] (II) This device may have been added with another device file.
[ 19.858] (II) config/udev: Adding input device HDA NVidia Line Out Front (/dev/input/event9)
[ 19.858] (II) No input driver specified, ignoring this device.
[ 19.858] (II) This device may have been added with another device file.
[ 19.859] (II) config/udev: Adding input device HDA NVidia Line Out Surround (/dev/input/event10)
[ 19.859] (II) No input driver specified, ignoring this device.
[ 19.859] (II) This device may have been added with another device file.
[ 19.860] (II) config/udev: Adding input device HDA NVidia Line Out CLFE (/dev/input/event11)
[ 19.860] (II) No input driver specified, ignoring this device.
[ 19.860] (II) This device may have been added with another device file.
[ 19.861] (II) config/udev: Adding input device HDA NVidia Line Out Side (/dev/input/event12)
[ 19.861] (II) No input driver specified, ignoring this device.
[ 19.861] (II) This device may have been added with another device file.
[ 19.862] (II) config/udev: Adding input device HDA NVidia Front Headphone (/dev/input/event13)
[ 19.862] (II) No input driver specified, ignoring this device.
[ 19.862] (II) This device may have been added with another device file.
[ 19.863] (II) config/udev: Adding input device HDA Digital PCBeep (/dev/input/event5)
[ 19.863] (II) No input driver specified, ignoring this device.
[ 19.863] (II) This device may have been added with another device file.
[ 19.863] (II) config/udev: Adding input device HDA NVidia Front Mic (/dev/input/event6)
[ 19.863] (II) No input driver specified, ignoring this device.
[ 19.863] (II) This device may have been added with another device file.
[ 19.864] (II) config/udev: Adding input device HDA NVidia Rear Mic (/dev/input/event7)
[ 19.864] (II) No input driver specified, ignoring this device.
[ 19.864] (II) This device may have been added with another device file.
[ 19.864] (II) config/udev: Adding input device AT Translated Set 2 keyboard (/dev/input/event0)
[ 19.864] (**) AT Translated Set 2 keyboard: Applying InputClass "evdev keyboard catchall"
[ 19.865] (II) systemd-logind: got fd for /dev/input/event0 13:64 fd 31 paused 0
[ 19.865] (II) Using input driver 'evdev' for 'AT Translated Set 2 keyboard'
[ 19.865] (**) AT Translated Set 2 keyboard: always reports core events
[ 19.865] (**) evdev: AT Translated Set 2 keyboard: Device: "/dev/input/event0"
[ 19.865] (--) evdev: AT Translated Set 2 keyboard: Vendor 0x1 Product 0x1
[ 19.865] (--) evdev: AT Translated Set 2 keyboard: Found keys
[ 19.865] (II) evdev: AT Translated Set 2 keyboard: Configuring as keyboard
[ 19.865] (**) Option "config_info" "udev:/sys/devices/platform/i8042/serio0/input/input0/event0"
[ 19.865] (II) XINPUT: Adding extended input device "AT Translated Set 2 keyboard" (type: KEYBOARD, id 9)
[ 19.865] (**) Option "xkb_rules" "evdev"
[ 19.865] (**) Option "xkb_model" "pc104"
[ 19.865] (**) Option "xkb_layout" "us"
[ 19.866] (II) config/udev: Adding input device PC Speaker (/dev/input/event4)
[ 19.866] (II) No input driver specified, ignoring this device.
[ 19.866] (II) This device may have been added with another device file.
[ 22.193] (II) NVIDIA(GPU-0): Display (AOC 2070W (CRT-0)) does not support NVIDIA 3D Vision
[ 22.193] (II) NVIDIA(GPU-0): stereo.
[ 22.193] (**) NVIDIA(0): Using HorizSync/VertRefresh ranges from the EDID for display
[ 22.193] (**) NVIDIA(0): device AOC 2070W (CRT-0) (Using EDID frequencies has been
[ 22.193] (**) NVIDIA(0): enabled on all display devices.)
[ 22.370] (II) NVIDIA(GPU-0): Display (AOC 2070W (CRT-0)) does not support NVIDIA 3D Vision
[ 22.370] (II) NVIDIA(GPU-0): stereo.
[ 22.370] (**) NVIDIA(0): Using HorizSync/VertRefresh ranges from the EDID for display
[ 22.370] (**) NVIDIA(0): device AOC 2070W (CRT-0) (Using EDID frequencies has been
[ 22.370] (**) NVIDIA(0): enabled on all display devices.)


Steps to reproduce:
This task depends upon

Closed by  Jan de Groot (JGC)
Wednesday, 04 May 2016, 13:09 GMT
Reason for closing:  Fixed
Comment by Geoff (perseus) - Sunday, 11 October 2015, 17:08 GMT
Confirming with:
x86_32version of Abiword 3.0.1-2.
GeForce 210
nvidia-304xx legacy driver
Comment by F.N (orbitz) - Tuesday, 13 October 2015, 12:56 GMT
Same here with :
GeForce 210
x86_32version of Abiword 3.0.1
and nouveau driver
Comment by Clayton Hardiman (cjazz) - Tuesday, 17 November 2015, 12:10 GMT
Just to let you know, this is the bug filer, and the condition described is no longer an issue for me. A couple of caveats: I have a different computer now with different graphics hardware (Intel GMA 4500) and naturally a different driver. It should be said, though, that when I first installed Abiword on this computer, the flicker was still there. As of Nov. 13, that was no longer the case. It would be interesting to hear from the Nvidia users.
Comment by Stefan Husmann (stefanhusmann) - Sunday, 27 December 2015, 10:15 GMT
same here
NVIDIA Corporation GF119
nouveau driver
Comment by Stefan Husmann (stefanhusmann) - Sunday, 03 January 2016, 18:05 GMT
A workaround for me is to use the abiword-gtk2-version from AUR.
Comment by Nikos Theodorou (GordonGR) - Saturday, 30 January 2016, 11:40 GMT
It happens to me too with Catalyst drivers.
Comment by Stefan Husmann (stefanhusmann) - Thursday, 18 February 2016, 21:18 GMT
So can this bugreport be redirected to the maintainer of the abiword package?
Comment by Stefan Husmann (stefanhusmann) - Sunday, 06 March 2016, 09:56 GMT
Abiword 3.0.1-5 seems to fix this.

Loading...