Community Packages

Please read this before reporting a bug:
http://wiki.archlinux.org/index.php/Reporting_Bug_Guidelines

Do NOT report bugs when a package is just outdated, or it is in the AUR. Use the 'flag out of date' link on the package page, or the Mailing List.

REPEAT: Do NOT report bugs for outdated packages!
Tasklist

FS#35717 - [xcircuit] segfault when starting

Attached to Project: Community Packages
Opened by Till Hofmann (morxa) - Saturday, 08 June 2013, 11:28 GMT
Last edited by Eric Belanger (Snowman) - Tuesday, 10 September 2013, 03:14 GMT
Task Type Bug Report
Category Packages
Status Closed
Assigned To Sergej Pupykin (sergej)
Architecture x86_64
Severity High
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 4
Private No

Details

Description:
xcircuit segfaults immediately after starting.

Additional info:
xcircuit 3.7.48-1
tk 8.6.0-1
libxpm 3.5.10-1
zlib 1.2.8-1


Steps to reproduce:
Install xcircuit on x86_64, start.
This task depends upon

Closed by  Eric Belanger (Snowman)
Tuesday, 10 September 2013, 03:14 GMT
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  fixed with tk-8.6.0-3
Comment by Till Hofmann (morxa) - Thursday, 13 June 2013, 07:58 GMT
  • Field changed: Percent Complete (100% → 0%)
This is not a duplicate. quote: "I noticed that when I place a component on the circuit and then I undo the action the program crashes immediately". The other bug is about a segfault after a certain action. This bug is about xcircuit crashing immediately after starting.
Comment by Mikael (Persilja) - Thursday, 25 July 2013, 19:36 GMT
Also segfaults at start on architecture i686, xcircuit 3.7.51-1.
Libraries as in the original bug report.
Comment by Rikard Falkeborn (Herk) - Saturday, 03 August 2013, 09:28 GMT
I have the same problem (x86_64), but if I downgrade tk and tcl to 8.5.13 and rebuild xcircuit, it can be started without crashing.

Loading...