Arch Linux

Please read this before reporting a bug:
https://wiki.archlinux.org/title/Bug_reporting_guidelines

Do NOT report bugs when a package is just outdated, or it is in the AUR. Use the 'flag out of date' link on the package page, or the Mailing List.

REPEAT: Do NOT report bugs for outdated packages!
Tasklist

FS#34364 - [xf86-video-openchrome] doesn't work with xserver-1.14 (patch included)

Attached to Project: Arch Linux
Opened by Steffen Weber (boenki) - Monday, 18 March 2013, 20:27 GMT
Last edited by Jan de Groot (JGC) - Monday, 18 March 2013, 23:41 GMT
Task Type Bug Report
Category Packages: Extra
Status Closed
Assigned To No-one
Architecture All
Severity Low
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

Description:
After todays update from xserver 1.13 --> 1.14 and the rebuilt openchrome-driver, I got a black screen.

But I already found a patch here: https://bugassistant.libreoffice.org/show_bug.cgi?id=62112

I tested it and it works!

I double-checked it: The version of xf86-video-openchrome from the repos (0.3.1-4) does not work, but my patched version does.

I made an updated PKGBUILD and will attach it
This task depends upon

Closed by  Jan de Groot (JGC)
Monday, 18 March 2013, 23:41 GMT
Reason for closing:  Fixed
Comment by Steffen Weber (boenki) - Monday, 18 March 2013, 21:35 GMT
This is the "better" URL for the bugreport/patch: https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=62112

Loading...