Arch Linux

Please read this before reporting a bug:
https://wiki.archlinux.org/index.php/Reporting_Bug_Guidelines

Do NOT report bugs when a package is just outdated, or it is in Unsupported. Use the 'flag out of date' link on the package page, or the Mailing List.

REPEAT: Do NOT report bugs for outdated packages!
Tasklist

FS#27743 - [subversion] subversion (1.7.2-1) segfaults after glibc update

Attached to Project: Arch Linux
Opened by Vladimir (_v_l) - Wednesday, 28 December 2011, 05:21 GMT
Last edited by Jan de Groot (JGC) - Wednesday, 28 December 2011, 14:58 GMT
Task Type Bug Report
Category Packages: Extra
Status Closed
Assigned To Allan McRae (Allan)
Architecture All
Severity Low
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 1
Private No

Details

Description: subversion segfaults even on simple 'svn --version' after upgrade to new glibc (ver. 2.15-1 [testing] repo)


Additional info:
* subversion:
1.7.2-1
* glibc:
2.15-1

Steps to reproduce:
run in terminal
$ svn --version

I attach output from gdb (gdb svn > svn-version.log 2>&1)

This task depends upon

Closed by  Jan de Groot (JGC)
Wednesday, 28 December 2011, 14:58 GMT
Reason for closing:  Duplicate
Additional comments about closing:  Marking as duplicate for bug  FS#27736 
Traces are identical: apr_dso_load(), dlopen(), some glibc magic -> segfault
Comment by Allan McRae (Allan) - Wednesday, 28 December 2011, 08:11 GMT
Can you confirm this is still an issue with glibc-2.15-2?
Comment by Vladimir (_v_l) - Wednesday, 28 December 2011, 09:42 GMT
Yes.

P.S. I did:
$ sudo pacman -Su
$ svn --version
[segfault]
$ gdb svn > svn-version.log 2>&1
... run --version
... bt full
... quit
... y

I attach new 'svn-version.log' (just in case, if it helps).
Comment by Allan McRae (Allan) - Wednesday, 28 December 2011, 09:46 GMT
Also, can you tell me what processor the affected computer has?
Comment by Henri Valta (cgx) - Wednesday, 28 December 2011, 10:07 GMT
Exactly same problem here, svn segfaults with 2.15-1 and 2.15-2. My processor x86_64 Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8600
Comment by Vladimir (_v_l) - Wednesday, 28 December 2011, 12:33 GMT
Two hosts:
1. Intel Core i5-2410M (notebook)
2. Intel Core2 Duo T6600 (notebook)

The other host I have is AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ but it doesn't use [testing] repo. On the other hand Archlinux i686 running under virtualbox, installed on Windows with AMD Athlon X4 processor, works fine.

Loading...