Arch Linux

Please read this before reporting a bug:
https://wiki.archlinux.org/index.php/Reporting_Bug_Guidelines

Do NOT report bugs when a package is just outdated, or it is in Unsupported. Use the 'flag out of date' link on the package page, or the Mailing List.

REPEAT: Do NOT report bugs for outdated packages!
Tasklist

FS#19073 - [chromium] Try to change the user-agent does not work

Attached to Project: Arch Linux
Opened by Johannes Kamprad (k_i_l_l_a_j_o_e) - Tuesday, 13 April 2010, 07:55 GMT
Last edited by Dan Griffiths (Ghost1227) - Tuesday, 13 April 2010, 19:07 GMT
Task Type Bug Report
Category Packages: Extra
Status Closed
Assigned To Dan Griffiths (Ghost1227)
Architecture All
Severity Low
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

Description:
I fill a Bug Report @ googlecode and a Dev think the problem depends to the launcher-skript from Archlinux:

http://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=41097

Additional info:
Chromium 5.0.342.9

Archlinux 64 Bit/2.6.33-ARCH #1 SMP PREEMPT

Steps to reproduce:

Try to change the user-agent by running:

chromium --user-agent "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)"


-Chromium opens with the words inside "" as tabs each word seperatet with
a space as a tab.

-If there is only one word inside "" chromium opens with that word as
user-agent.

This task depends upon

Closed by  Dan Griffiths (Ghost1227)
Tuesday, 13 April 2010, 19:07 GMT
Reason for closing:  Implemented
Additional comments about closing:  Fixed in trunk, not rebuilding just for this. If others have similar problem, solution is in comments
Comment by Johannes Kamprad (k_i_l_l_a_j_o_e) - Tuesday, 13 April 2010, 10:01 GMT
Oh i copy my typo from google-codes ...it has to bey like this:

chromium --user-agent="Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)"

change the launcher skript like this:

#!/bin/sh
export CHROME_WRAPPER=/usr/lib/chromium/chromium
export CHROME_DESKTOP=chromium.desktop
exec /usr/lib/chromium/chromium "$@"

solving the Problem!!!!

Loading...